«Παραφουσκωμένος» λογαριασμός κινητού τηλεφώνου

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011, 05:03
«Παραφουσκωμένος» λογαριασμός κινητού τηλεφώνου
Δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος, αλλά για μία πραγματικότητα! Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε μία γυναίκα από τη Florida, όταν άνοιξε τον φάκελο που περιείχε τον λογαριασμό του κινητού της τηλεφώνου και διαπίστωσε πως το ποσό ανέρχεται στα 145.346 ευρώ!

Η Celina έχει δύο αδερφούς, οι οποίοι γεννήθηκαν κωφοί και δε μπορούν να μιλήσουν. Ο Shamir, ο νεότερος από τα δύο της αδέρφια, πηγαίνει στο κολέγιο και δεν εργάζεται και ο μόνος τρόπος για να επικοινωνήσει μαζί με την αγαπημένη του αδερφή είναι μέσω μηνυμάτων!

Όταν όμως πήγε ένα ταξίδι δύο εβδομάδων στον Καναδά ξέχασαν να αλλάξουν το πρόγραμμά στο λογαριασμό, ο οποίος συνήθως ερχόταν περίπου στα 126 ευρώ.

Όλο αυτό το διάστημα συνέχισαν να επικοινωνούν όπως έκαναν μέχρι τότε. Αντάλλαξαν περισσότερα από 2.000 γραπτά μηνύματα και βίντεο! Όταν η Aarons πήρε το λογαριασμό τηλεφώνησε στην εταιρεία και τους ρώτησε τρεις φορές αν δεν είχε γίνει κάποιο λάθος!

«Τρελάθηκα. Έτρεμα, έκλαιγα και σκεφτόμουν ότι ήρθε το τέλος μου» είπε σε συνέντευξή της στο WSVN-Channel 7.

«Αυτό το ποσό θα μπορούσε να αντιστοιχεί σε ένα σπίτι. Η εταιρεία έπρεπε να με έχει ειδοποιήσει ότι ο λογαριασμός είχε αρχίσει να ξεφεύγει των λογικών ορίων» πρόσθεσε.
Τελικά η εταιρεία μείωσε το χρωστούμενο ποσό στα 1.807 ευρώ και έδωσε περιθώριο έξι μηνών στη Celina για να το πληρώσει.

Επιμέλεια: Μίτση ΣκέντζουΤελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011, 05:08