Η «πέτρα του σκανδάλου» στην υπόθεση των «ροζ περιπετειών» του Silvio Berlusconi, Patrizia D’Addario, αναμένεται να παραβρεθεί σε πάρτι που διοργανώνει γνωστό κλαμπ του Παρισιού, με κεντρικό θέμα τον Ιταλό πρωθυπουργό και με τίτλο «Αγαπώ τον Silvio».

Η 42χρονη Ιταλίδα «συνοδός» δείχνει αποφασισμένη να εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητα που πήρε η «σχέση» της με τον Silvio Berlusconi, όσο ακόμα «πουλάει» στα ιταλικά -και όχι μόνο- ΜΜΕ και γι’ αυτό θα ταξιδέψει στο Παρίσι προσκεκλημένη στη βραδιά του «Le Globo».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πάρτι που οργανώνουν οι υπεύθυνοι του club, μάσκες με το πρόσωπο του Berlusconi θα μοιραστούν στους καλεσμένους και οι υπάλληλοι θα φορούν φανέλες της ποδοσφαιρικής ομάδας AC Milan, της οποίας πρόεδρος είναι ο Ιταλός πρωθυπουργός.
 
Εκπρόσωπος του Le Globo είπε ότι το club υποδέχεται 400 με 800 ανθρώπους τα βράδια της Παρασκευής, αλλά περιμένει πως ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί με την παρουσία της Patrizia D’Addario.
 
Η 42χρονη δήλωσε σε συνέντευξή της στον γαλλικό Τύπο ότι ύστερα από την δημοσιοποίηση της «σχέσης» της με τον Silvio Berlusconi δεν μπορεί να κλείσει επαγγελματικά «ραντεβού» και πως έχει μείνει «άφραγκη».

Γι’ αυτό τον λόγο είπε ότι γράφει ένα βιβλίο για την περιπέτεια που έζησε τους τελευταίους μήνες, το οποίο ωστόσο δεν πιστεύει πως μπορεί να της εγγυηθεί ένα επαρκές εισόδημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης