Ένας άνδρας ο οποίος παραπατούσε μεθυσμένος στο δρόμο χτυπήθηκε και σκοτώθηκε από αυτοκίνητο αφού 81 οχήματα τον προσπέρασαν χωρίς κανένας από τους οδηγούς να σταματήσει για να τον βοηθήσει να απομακρυνθεί από το οδόστρωμα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Apple Daily, o 51χρονος ετών, συνταξιούχος, μέθυσε ενώ έπαιζε ματζόνγκ στο σπίτι ενός φίλου του στην Τaipei, το απόγευμα του Σαββάτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πήρε ένα ταξί για να πάει στο σπίτι του, αλλά, καθώς ήταν μεθυσμένος, δεν μπήκε σ’ αυτό, αντίθετα γύρισε συγχυσμένος κι έφτασε ως την μέση του δρόμου για να σταματήσει άλλο ταξί να “τον πάει σπίτι”.

Κάμερα ασφαλείας στον τόπο του δυστυχήματος κατέγραψε ότι συνολικά 81 οχήματα -αυτοκίνητα, λεωφορεία, μοτοσικλέτες- άλλαξαν πορεία κι απέφυγαν το άτυχο άνδρα, αλλά ουδείς από τους οδηγούς σταμάτησε για να τον βοηθήσει να πάει στην άκρη ή να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Επί 24 λεπτά ο συνταξιούχος παρέπαιε στην μέση του δρόμου, πήγαινε να πέσει, έπεφτε, κατάφερνε να ξανασηκωθεί. Τελικά, όταν έπεσε άλλη μια φορά, τον πάτησε ένα από τα διερχόμενα αυτοκίνητα, το οποίο τον άφησε νεκρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εφημερίδα επικεντρώνεται στην συμπεριφορά των οδηγών, που αγνόησαν την δεινή θέση αυτού του ανθρώπου.

“Είχε 81 ευκαιρίες να μην σκοτωθεί, αλλά όλοι αδιαφόρησαν, κι έχασε τη ζωή του”, έγραψε η Apple σε πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ που τιτλοφόρησε “Άνθρωπος σκοτώνεται από αυτοκίνητο διότι η κοινωνία είναι πολύ αδιάφορη”.

Ο εφημερεύον ψυχίατρος του νοσοκομείου, σημείωσε πως οι περισσότεροι αποφεύγουν να βοηθήσουν μεθυσμένους για να μην μπλέξουν.

«Ακόμα κι έτσι, θα μπορούσαν να τηλεφωνούν στην άμεσο δράση, ώστε οι μεθυσμένοι να μην τραυματίζονται ή σκοτώνονται», είπε στην εφημερίδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης