Ο Σιν Μίλικεν, ο 29χρονος που ζύγιζε 400 κιλά, απεβίωσε την Κυριακή έπειτα επιπλοκών της λοίμωξης την οποία αντιμετώπιζε το τελευταία διάστημα, σύμφωνα με ανακοίνωση του πατέρα του μέσω ανάρτησης στο Facebook.

«Είχε προβλήματα με την καρδιά του. Παρότι οι γιατροί είχα καταφέρει αρχικώς να τον σταθεροποιήσουν, στο τέλος η καρδιά του δεν άντεξε. Αναφέρει στην ανάρτηση του ο Matt Milliken, προσθέτοντας παράλληλα πως ο γιός του ήταν ένας καλός άνθρωπο κι είχε χρυσή καρδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σιν Μίλικεν είχε γίνει γνωστός πρωταγωνιστώντας στο ριάλιτι του τηλεοπτικού σταθμού TLC « Η ζωή μου στα 400 κιλά.»

Οι γιατροί είχαν επισημάνει, στο παρελθόν πως ο άτυχος νέος δεν θα κατάφερνε να φτάσει στην ηλικία των 30 ετών, παραμένοντας σε αυτά τα κιλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από παιδί, αντιμετώπιζε προβλήματα με το βάρος του τα οποία, όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν επιδεινώθηκαν όταν οι γονείς του πήραν διαζύγιο.

Έχοντας στραφεί στο φαγητό για παρηγοριά ο Σιν έφτασε να ζυγίζει 400 κιλά στα 29 του χρόνια, έχοντας καθηλωθεί στο κρεβάτι τα τελευταία 10 περίπου χρόνια έπειτα ενός τραυματισμού στο πόδι του. 

Όπως είχε δηλώσει μάλιστα, αδυνατούσε να σταθεί όρθιος για περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα.

«Κάθε μέρα ξυπνάω και πρέπει να αντιμετωπίσω την πραγματικότητα της ζωής μου. Δεν μπορώ να κινηθώ. Το μόνο που μπορώ να κάνω μόνος μου είναι να σπρωχτώ μέχρι την άκρη του κρεβατιού μου. Να πάω στην τουαλέτα δεν μπορώ. Μπορώ να σηκωθώ, αλλά μπορώ να περπατήσω μόνο μερικά βήματα, γι ‘αυτό μένω εδώ στο κρεβάτι αυτό». Είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πηγή: Daily Mail

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης