Το φως της δημοσιότητας είδε, τις τελευταίες ημέρες, μία αρκετά παράξενη υπόθεση που φαίνεται να εκτυλίχθηκε στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ. Πέντε ενήλικες κατηγορούνται ότι πυροβόλησαν πέντε παιδιά με αεροβόλα όπλα και στη συνέχεια τα ανάγκασαν να παρακολουθήσουν τις σεξουαλικές περιπτύξεις τους. Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι ενήλικες χτύπησαν και κακοποίησαν τα παιδιά με διάφορους ακόμα τρόπους, αφήνοντάς τους ορατά σημάδια.

Οι κατηγορούμενοι είναι η 31χρονη Shakia Jackson, ο 24χρονος Daryl Carter, ο 22χρονος Mark Isom, η 22χρονη Danielle Hammond και ο 23χρονος William Wade. Οι ηλικίες των παιδιών είναι από 1 μέχρι 10 ετών, ενώ οι δύο κατηγορούμενες γυναίκες είναι οι μητέρες τεσσάρων εξ αυτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κατηγορούμενοι φέρονται να ανάγκασαν, επίσης, τα παιδιά να λάβουν μέρος σε κάποιες από τις σεξουαλικές τους περιπτύξεις. Και οι πέντε αντιμετωπίζουν τις ίδιες κατηγορίες για την κακοποίηση των παιδιών. Η 22χρονη μητέρα αφέθηκε ελεύθερη πληρώνοντας την εγγύηση, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις παραμένουν υπό κράτηση.


Από αριστερά προς τα δεξιά απεικονίζονται ο 22χρονος Mark Iosm, η 31χρονη Shakia Jackson, ο 23χρονος William Wade και ο 24χρονος Daryl Carter

Επιμέλεια: Κωσταντίνα Βλαχουτσάκου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης