Πέντε λεπτά ήταν αρκετά !

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013, 19:13
Πέντε λεπτά ήταν αρκετά !
Πέντε λεπτά χρειάστηκαν για να δράσουν οι δράστες και να αποσπάσουν από 72χρονη την τσάντα και το περιεχόμενο της που είχε αφήσει σε τραπέζι βεράντας σε σπίτι φιλικού της προσώπου.

Συγκεκριμένα, χρυσαφικά, και χρήματα συνολικής αξίας 1.790 ευρώ αλλά και σημαντικά έγγραφα ανάμεσα στα οποία δελτίο ταυτότητας, διαβατήριο και πιστωτικές κάρτες, απέσπασε άγνωστος από 72χρονη κάτοικο Λεμεσού που επισκέφτηκε σήμερα το πρωί φιλικό της σπίτι στην Πάφο.

Η 72χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών που άφησε το πρωί την τσάντα της στην βεράντα οικείας φιλικού της προσώπου το οποίο επισκέφτηκε στην κοινότητα της Χλώρακα, άγνωστος της απέσπασε μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου την τσάντα και το περιεχόμενό της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η τσάντα η αξία της οποίας ανέρχεται στα 100 ευρώ, περιείχε μεταξύ άλλων, 690 ευρώ μετρητά, ένα ζεύγος χρυσά σκουλαρίκια αξίας 500 ευρώ, ένα δαχτυλίδι με μαργαριτάρι αξίας 500 ευρώ, δελτίο ταυτότητας, το διαβατήριο της και πιστωτικές κάρτες.
.
Η παραπονούμενη ανέφερε στην αστυνομία πως άφησε στο τραπέζι της βεράντας την τσάντα της από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 10.05, για διάστημα δηλαδή μόλις πέντε λεπτών.

Για τα κλαπέντα δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη. Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων εξετάζει την υπόθεση.


Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα
Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013, 19:19