Μια κοπέλα, 16 ετών, τραυματίστηκε ελαφρά από ένα «συλλεκτικής αξίας περίστροφο», στη διάρκεια πάρτι με τη συμμετοχή περίπου 12 νεαρών, της κόρης και του γιου Ντελόν, που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του ηθοποιού Αλέν Ντελόν στη Γενεύη.

Στα δημοσιεύματα αναφέρεται ότι «από το διαμέρισμα στην οδό Ρομπέρ ντε Τραζ, στη συνοικία Σαμπέλ, όπου διαμένει στη Γενεύη ο διεθνούς φήμης ηθοποιός, ένας πυροβολισμός έγινε αντιληπτός γύρω στις 21.30 τοπική ώρα χθες (Πέμπτη) το βράδυ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δικηγόρος Αλέξ Ρεϊμόν, που είναι ο συνήγορος το γιου Ντελόν, του Αλέν- Φαμπιέν, δήλωσε πάντως ότι κανένας δεν πυροβόλησε κάποιον ή κάποια, μέλος του νεανικού πάρτι, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η εκπυρσοκρότηση του περίστροφου «ήταν τυχαίο γεγονός».

Μέχρι αύριο το βράδυ, ο γιος Ντελόν θα πρέπει να δώσει την κατάθεσή του στον ανακριτή, που επιλήφθηκε της υπόθεσης, γράφουν επίσης οι ελβετικές εφημερίδες.

Από την πλευρά του, ο ιδιαίτερος γραμματέας του Ντελόν στο Παρίσι περιορίστηκε σήμερα να δηλώσει ότι ο κ. Αλέν Ντελόν δεν προτίθεται να κάνει καμία απολύτως δήλωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης