Περιοδικό κόμικ η ζωή της Μισέλ Ομπάμα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2009, 19:40
Περιοδικό κόμικ η ζωή της Μισέλ Ομπάμα

Τη βιογραφία της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν, όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τη μέχρι τώρα πορεία της Μισέλ Ομπάμα, σε ένα περιοδικό-κόμικ 22 σελίδων.

Η εταιρεία Bluewater Productions, η οποία εξέδωσε στο παρελθόν παρόμοια κόμικ με «πρωταγωνίστριες» τις Σάρα Πέιλιν και Χίλαρι Κλίντον, ανέλαβε να κάνει το ίδιο και με τη πολύ δημοφιλή στις ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα.

Το κόμικ που αναμένεται στα ράφια στις 25 Απριλίου, θα κοστίζει 3 ευρώ και θα εξιστορεί με εικόνες και μικρούς διαλόγους τη ζωή της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ από τα παιδικά της χρόνια στο Σικάγο και την περίοδο των σπουδών της στο πανεπιστήμιο του Πρίνστον, μέχρι το «ταξίδι» της προς το Λευκό Οίκο με το σύζυγό της.

Τα αντίστοιχα κόμικ με τη Σάρα Πέιλιν και τη Χίλαρι Κλίντον βρίσκονται ήδη στη δεύτερη έκδοσή τους, αφού η ζήτηση ξεπέρασε κάθε προσδοκία των εκδοτών. Ακόμα μεγαλύτερη αναμένεται να είναι η ζήτηση για το κόμικ με τη Μισέλ Ομπάμα, όπως είπε ο πρόεδρος της Bluewater Productions, Ντάρεν Ντέιβις.

Τα κόμικ με «ηρωίδες» σημαντικές γυναίκες της πολιτικής σκηνής των ΗΠΑ, ανήκουν στη σειρά «Θηλυκή Δύναμη» της συγκεκριμένης εταιρείας.

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2009, 19:40