Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σήμερα στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ. Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχε καλέσει σε γεύμα τους Ρεπουμπλικανούς γερουσιαστές όπως κάθε Τρίτη. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που έδωσε και ο ίδιος το παρών αφού ήταν σε ανοιχτή κόντρα με αρκετούς «συντρόφους» του.


Προεξέχοντος του γερουσιαστή της Αριζόνα, Τζον Μακέιν, αλλά και του Μπομπ Κόρκερ, από το Τενεσί. Τέλος, σε κόντρα βρίσκεται και με τον Μιτς ΜακΚόνελ του Κεντάκι, ο οποίος μάλιστα τυγχάνει να είναι και ο επικεφαλής εκπρόσωπος της πλειοψηφίας των Ρεπουμπλικανών γερουσιαστών.

Την στιγμή, λοιπόν, που ο Τραμπ έφτασε στο Καπιτώλιο, έλαβε χώρα ένα πρωτοφανές περιστατικό. 

Ο Τραμπ είναι προδοσία! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει φτάσει στο Καπιτώλιο. Συνοδεύεται από έναν άνδρα ο οποίος του δείχνει πως πρέπει να στρίψουν αριστερά. Απέναντί τους, όπως είναι λογικό, δεκάδες δημοσιογράφοι, φωτογράφοι και τεχνικοί.

Και ξαφνικά… φωνές! Ένας άνδρας που βρίσκεται μεταξύ των δημοσιογράφων, πετά ρωσικές σημαίες προς το σημείο που βρίσκεται ο Τραμπ! «Ο Τραμπ είναι προδοσία», φωνάζει τέσσερις φορές και συνεχίζει λέγοντας: «Γιατί μιλάτε για περικοπές φόρων όταν θα έπρεπε να μιλάτε για προσοδία; Γιατί το Κογκρέσο μιλά για περικοπές φόρων όταν θα έπρεπε να μιλά για προδοσία; Αυτός ο πρόεδρος συνωμότησε με πράκτορες της ρωσικής κυβέρνησης για να κλέψει μια εκλογή!

Θα έπρεπε να μιλάμε για προδοσία στο Κογκρέσο, όχι για περικοπές φόρων! Καλώ τους Αμερικανούς να αναλάβουν δράση!«. Όλα αυτά ενώ οι άνδρες ασφαλείας του Λευκού Οίκου είχαν ξεκινήσει ήδη να τον… μαζεύουν και να του περνούν χειροπέδες!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης