Σάλος έχει ξεσπάσει στην ΠΓΔΜ, μετά την αποκάλυψη ότι ο πρώην πρωθυπουργός Νίκολα Γκρούεφσκι ζητούσε συμβουλές από… αστρολόγο όχι μόνο για προσωπικές του υποθέσεις, αλλά ακόμη και για θέματα διεθνούς πολιτικής.

Σε ηχητικό απόσπασμα το οποίο διέρρευσε στο Youtube, η φερόμενη ως αστρολόγος, μια τελωνειακή υπάλληλος ονόματι Κατερίνα Ναϊντένοβα, συμβουλεύει τον Γκρούεφσκι για διάφορα θέματα, σε μια συζήτηση η οποία φέρεται να ηχογραφήθηκε την άνοιξη του 2012 στο γραφείο του Σκοπιανού πρώην πρωθυπουργού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ερωτηθέν για το κατά πόσο το ηχητικό απόσπασμα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, το επιτελείο του Γκρούεφσκι, απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο
Στον διάλογο που είδε το φως της δημοσιότητας, η γυναίκα λέει στον Γκρούεφσκι ότι οι «ξένοι», εννοώντας πιθανότατα παράγοντες της διεθνούς πολιτικής, έχουν θετική άποψη για εκείνον παρότι ο ίδιος δείχνει ψυχρός και απόμακρος.

«Πρέπει να δείχνεις θέρμη, όχι σαν την χειραψία που είχες με την Μέρκελ», είναι η συμβουλή της αστρολόγου, ενώ ακολουθούν ερωτήσεις από έναν άνδρα, η φωνή του οποίου να είναι του Γκρουέφσκι.
Ακόμη, η γυναίκα τον συμβουλεύει να μην προχωρήσει η ένταξη της ΠΓΔΜ στην Ε.Ε., καθώς ανησυχεί ότι η Ενωση «θα καταρρεύσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθέν για το κατά πόσο το ηχητικό απόσπασμα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, το επιτελείο του Γκρούεφσκι, απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης