Πυροβόλησε αρμαντίλλο και τραυματίστηκε

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 1 Αυγούστου 2015, 05:45
Πυροβόλησε αρμαντίλλο και τραυματίστηκε
Ένας άνδρας από το ανατολικό Τέξας τραυματίστηκε όταν άνοιξε πυρ με ένα πιστόλι εναντίον ενός αρμαντίλλο που είχε μπει στην αυλή του, με αποτέλεσμα η μια από τις σφαίρες να εξοστρακιστεί και να χτυπήσει τον ίδιο στο πρόσωπο, δήλωσε χθες ο σερίφης της περιοχής όπου σημειώθηκε το περιστατικό.

Ο σερίφης της κομητείας Κας, ο Λάρι Ρόου, εξήγησε ότι ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, βγήκε από το σπίτι του στη Μαριέτα, νοτιοδυτικά της πόλης Τεξαρκάνα, περίπου στις 3 το πρωί της Πέμπτης. Εντόπισε τον αρμαντίλλο μέσα στην ιδιοκτησία του κι άνοιξε πυρ.

"Η σύζυγός του ήταν μέσα στο σπίτι. Βγήκε έξω με το περίστροφό του διαμετρήματος 0,38 και πυροβόλησε τρεις φορές τον αρμαντίλλο", δήλωσε ο Ρόου.

Στο σκληρό κέλυφος του νυκτόβιου θηλαστικού εξοστρακίστηκε τουλάχιστον η μία από τις τρεις σφαίρες, η οποία χτύπησε τον άνδρα στο σαγόνι, πρόσθεσε ο σερίφης.

Ο άνδρας διακομίστηκε αεροπορικώς σε κοντινό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί χρειάστηκε να του κάνουν επέμβαση στο σαγόνι, σύμφωνα με τον Ρόου.

Η κατάσταση του ζώου δεν είναι γνωστή. "Δεν βρήκαμε το αρμαντίλλο", είπε ο σερίφης.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 1 Αυγούστου 2015, 05:45