Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες μετά από ληστεία στο Ντάλας (πόλη του Τέξας) των Ηνωμένων Πολιτειών. Δύο άνδρες συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση μετά από εκτεταμένη αστυνομική καταδίωξη υπόπτων σε αυτοκινητόδρομο. από μέλη της αστυνομικής δύναμης του Μέσκιτ, στην κοινότητα του Γκάλογουεϊ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία απάντησε σε μία κλήση από ιδιοκτήτη καταστήματος για ληστεία και όταν κλιμάκιό της, έφθασε εκεί, άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί.

Ένας από τους δράστες έπεσε νεκρός και δύο άλλοι διέφυγαν με φορτηγό. Τηλεοπτικές εικόνες από ελικόπτερο κατέγραψαν μέρος της καταδίωξης, που ξεκίνησε από τη βόρεια πλευρά του αυτοκινητοδρόμου «Expressway» και κατέληξε σε δρόμους της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το «CBS», το φορτηγό σταμάτησε μετά από συνολικά 38 λεπτά πορείας, αφού έμεινε από βενζίνη. Ο οδηγός του φορτηγού, ονόματι Ντανιέλ Σάντσεζ, 45 ετών, κατέβηκε και παραδόθηκε στις αρχές.

Ο 36χρονος συνοδηγός, Μαρλόν Αλμπερτο Ντουράν, πήδηξε από το παράθυρο, προτού σταματήσει το όχημα, αλλά λίγο αργότερα, ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης