Συναγερμός σήμανε το απόγευμα  στην Τεργέστη της Ιταλίας όταν, σύμφωνα με τοπικά Μέσα, σημειώθηκαν πυροβολισμοί κοντά σε αστυνομικό τμήμα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο αστυνομικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ιταλικών Μέσων, οι αστυνομικοί τραυματίστηκαν σοβαρά και τελικά έπεσαν νεκροί από τα πυρά ενός άνδρα που φέρεται να διέπραξε ληστεία το πρωί. Τον άνδρα φέρεται να συνόδευε ο αδερφός του, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής πυροβολισμών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο άνδρες είχαν μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα κατηγορούμενοι για ληστεία. Ο ένας από αυτούς ζήτησε να πάει στο μπάνιο, επιτέθηκε σε αστυνομικό, του πήρε το όπλο και άρχισε να πυροβολεί, τραυματίζοντας τους δύο αστυνομικούς θανάσιμα και έναν άλλον πιο ελαφρά. Ο δεύτερος άνδρας προσπάθησε να δραπετεύσει, όμως συνελήφθη.

Ο δράστης βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών, ενώ συνολικά τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί, των οποίων η ζωή δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και ασθενοφόρα, ενώ έκλεισαν οι γύρω δρόμοι για λόγους ασφάλειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή μεταξύ Via del Teatro Romano και Via di Tor Bandena, στο κέντρο της πόλης, πρωτεύουσα της περιφέρειας Friuli Venezia Giulia στη βορειοανατολική Ιταλία.

Οι αστυνομικοί αρχικά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Προσωπικό του αστυνομικού τμήματος κοντά στο σημείο των πυροβολισμών

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης