Η Satara Stratton ήταν από τις «τυχερές» που κυνήγησαν το όνειρό τους με κάθε κόστος: θέλοντας όσο τίποτα να γίνει ηθοποιός στη Μέκκα του κινηματογράφου, η 24χρονη κοπέλα μετακόμισε στο Λος Άντζελες.

Η αρχή ήταν αρκετά υποσχόμενη, καθώς ήδη από τον πρώτο καιρό εκτιμήθηκε το ταλέντο της και η ομορφιά της και κέρδισε συμμετοχή σε μερικά σίριαλ. Ωστόσο, η συνέχεια δεν προβλεπόταν τόσο ευοίωνη για την 24χρονη κοπέλα, καθώς όχι μόνο το όνειρό της δεν έγινε πραγματικότητα, αλλά έπεσε θύμα απαγωγής και βιασμού, ζώντας φυλακισμένη…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επί τέσσερις ολόκληρους μήνες, ο βασανιστής της τής έκανε ενέσεις ηρωίνης και τη βίαζε. Χωρίς να καταλάβει το πώς ούτε η ίδια, καθώς ο δράστης τής παρουσιάστηκε ως κάποιος που θα τη βοηθούσε στην καριέρα της, η όμορφη ξανθιά κοπέλα βρέθηκε αιχμάλωτη του άρρωστου άνδρα σε ένα βρόμικο διαμέρισμα.

Στο διάστημα αυτό, η άτυχη Satara υπέφερε σωματικά και ψυχικά. Ο βασανιστής της όχι μόνο τη χτυπούσε και τη βίαζε, αλλά της έκανε και ενέσεις ηρωίνης για να την κάνει απόλυτα εξαρτημένη.

Κανείς δεν είχε νέα της και ακόμη και η μητέρα της τη θεωρούσε νεκρή. Κάποια στιγμή, παρουσιάστηκε στο νοσοκομείο μια γυναίκα σε άθλια κατάσταση, η οποία ήταν πλήρως εξαρτημένη από τα ναρκωτικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθώς η αστυνομία αναζητούσε τη Satara εδώ και καιρό, αποδείχθηκε ότι η κοπέλα του νοσοκομείου ήταν η εξαφανισμένη 24χρονη ηθοποιός.

Προφανώς, όπως εικάζει και η μητέρα της, την εγκατέλειψε εκεί ο βασανιστής και βιαστής της, όταν ήταν πλέον σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης