Ταινία τρόμου θυμίζει και το τέλος του 56χρονου δημοσιογράφου από τα Σκόπια, που τερμάτισε τη ζωή του, βάζοντας το κεφάλι του μέσα σε έναν κουβά με νερό.

Ο δημοσιογράφος, που κατηγορούνταν για την άγρια δολοφονία τουλάχιστον τριών γυναικών, αυτοκτόνησε στο κελί του, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Ο Βλάντο Τάνεσκι αυτοκτόνησε. Βύθισε το κεφάλι του σε έναν κουβά με νερό. Δεν ξέρουμε πώς κανένας από τους συγκρατούμενούς του ή τους φύλακες δεν παρατήρησε τι έκανε. Τελείωσε όπως σε μια ταινία τρόμου”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Ιβο Κότεφσκι.

Ο αυτόχειρας συνελήφθη το Σάββατο από τις αστυνομικές αρχές, ως βασικός ύποπτος τριών δολοφονιών, από το 2003 μέχρι το 2008.

Οι άτυχες γυναίκες έπεσαν θύματα απαγωγής του δράστη, ο οποίος, αφού τις βίασε, τις δολοφόνησε, τεμαχίζοντας στη συνέχεια τα άψυχα κορμιά τους, πέταξε τα κομμάτια σε διάφορα σημεία μέσα σε πλαστικές σακούλες. Οι αρχές υποψιάστηκαν τον Τανέσκι, όταν διάβασαν τα λεπτομερέστατα ρεπορτάζ του για τις δολοφονίες των γυναικών, με πληροφορίες που η αστυνομία δεν είχε αποκαλύψει ακόμη στους δημοσιογράφους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ερευνητές ανακοίνωσαν πως οι τρεις γυναίκες, έμοιαζαν στη μητέρα του δράστη, με την οποία η σχέση του ήταν ιδιαίτερα ταραγμένη, ενώ και η πιστοποίηση του DNA τον συνέδεσε με τους φόνους.

Η αστυνομία ερευνά, αν και η εξαφάνιση μίας ακόμη ηλικιωμένης γυναίκας, έχει σχέση με τον αιμοσταγή δημοσιογράφο, που μεταξύ άλλων εργάστηκε και στη γνωστή εφημερίδα “Νόβα Μακεντονίγια”.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης