Στο ζεύγος Βαρουφάκη – Στράτου αφιερώνει σημερινό της δημοσίευμα η ιστοσελίδα Politico, υποστηρίζοντας ότι η ελληνική οικονομική κρίση τους έκανε μεν διάσημους, παράλληλα όμως και στόχους βίαιης γελοιοποίησης.

«Η Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης και η σύζυγός του, η καλλιτέχνης Δανάη Στράτου, δειπνούσαν σε εστιατόριο την προηγούμενη εβδομάδα όταν εισέβαλε μια ομάδα κουκουλοφόρων αναρχικών και πέταξε μπουκάλια στο ζεύγος. Η Στράτου μπήκε μπροστά στον σύζυγό της, χρησιμοποιώντας το σώμα της για να τον προστατεύσει. “Πριν προλάβω να τη σταματήσω οι αναρχικοί μας έφτασαν, η Δανάη τύλιξε τα χέρια της γύρω μου και γύρισε την πλάτη σε αυτούς ώστε να πρέπει να την χτυπήσουν πριν φτάσουν σε μένα”, είπε ο Βαρουφάκης σε δηλώσεις του μετά το συμβάν»: Έτσι ξεκινάει το άρθρο – αφιέρωμα στο νέο διάσημο ζεύγος της Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το άρθρο αναφέρει ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που η Στράτου διασώζει τον Βαρουφάκη – και πιθανόν ούτε η τελευταία που αυτό το φαινομενικά αταίριαστο δίδυμο, μια ένωση μεταξύ του δόγματος των αριστερών πολιτικών με μία από τις παλιές πλούσιες οικογένειες, έχουν αποδειχθεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια της ηπείρου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης