Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, διαψεύδοντας πρόσφατα δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου, που ισχυρίζονταν ότι έγιναν έρευνες για να διαπιστωθεί αν εργαζόταν για λογαριασμό της Ρωσίας, είτε ότι είχε πάρει τις σημειώσεις των διερμηνέων του για να μην αποκαλύψει το περιεχόμενο των συνομιλιών που είχε με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ποτέ δεν εργάσθηκε για λογαριασμό της Ρωσίας και δεν γνωρίζει τίποτα για τις σημειώσεις των διερμηνέων.
«Ποτέ δεν εργάσθηκα για τη Ρωσία» δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος στους δημοσιογράφους στο Λευκό Οίκο λίγο προτού αναχωρήσει για τη Νέα Ορλεάνη (πολιτεία της Λουιζιάνα), σχολιάζοντας το άρθρο της εφημερίδας The New York Times, που έγραψε σε άρθρο της την περασμένη Παρασκευή, ότι το FBI πραγματοποίησε μυστικά έρευνα για να διαπιστώσει αν ο Τραμπ ενεργούσε προς το συμφέρον της Ρωσίας.
«Ποτέ δεν εργάσθηκα για τη Ρωσία» επανέλαβε ο Τραμπ και συνέχισε λέγοντας: « Όχι μόνο δεν εργάσθηκα για τη Ρωσία, αλλά νομίζω ότι είναι και ντροπή που κάνατε ένα τέτοιο ερώτημα, γιατί όλα αυτά είναι ένα μεγάλο ψέμα. Είναι απλώς ένα ψέμα της εφημερίδας».
Ο Αμερικανός πρόεδρος είπε ότι το δημοσίευμα της εφημερίδας Washington Post, που έγραψαν ότι είχε αποκρύψει λεπτομέρειες από το περιεχόμενο των συνομιλιών που είχε με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και πήρε τις σημειώσεις των διερμηνέων του, ήταν ψευδή. Η εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς την ίδια ακριβώς ημέρα είχε χαρακτηρίσει το περιεχόμενου του άρθρου ως ανοησίες.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης