Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν βρήκε εξαιρετική την πρόταση της ρωσικής αεροπορικής εταιρείας Aeroflot, η οποία προσφέρθηκε να μεταφέρει τους φιλάθλους της Εθνικής Ρωσίας κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, διαθέτοντας εισιτήρια που θα στοιχίζουν συμβολικά μόλις πέντε ρούβλια, δηλαδή περίπου 10 λεπτά του ευρώ.

Όταν ο πρόεδρος της Aeroflot Βιτάλι Σάβελιεφ παρουσίασε την πρόταση της εταιρείας κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον Ρώσο πρόεδρο, ανέφερε τα εξής : «Θα μεταφέρουμε τους φιλάθλους όχι δωρεάν, αλλά με εισιτήριο πέντε ρουβλίων. Θέλουμε το Παγκόσμιο Κύπελο να πάρει «πέντε» ( στην Ρωσία το άριστα βαθμολογείται με το πέντε-σ.σ), δήλωσε ο Βιτάλι Σάβελιεφ, εξηγώντας στη συνέχεια ότι η εταιρεία θα μεταφέρει όλους τους Ρώσους φιλάθλους με τις πτήσεις της Aeroflot «σε οποιαδήποτε πόλη διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο, με πέντε ρούβλια (περιλαμβανομένων των φόρων) προς την μία κατεύθυνση» όπως και ότι «τα εισιτήρια θα πωλούνται τρεις μέρες πριν από την έναρξη του αγώνα και τρεις μέρες μετά την λήξη του αγώνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ρώσος πρόεδρος, αφού άκουσε την προσφορά, απάντησε λακωνικά «ωραία», επικροτώντας την, αν και ρώτησε αν η προσφορά αυτή αφορά μόνο τους Ρώσους φιλάθλους. «Μόνο τους φιλάθλους της Εθνικής Ρωσίας» είπε ο Σάβελιεφ, προσθέτοντας ότι «αυτό για μας σημαίνει ότι θα διαθέσουμε εισιτήρια για 70 χιλιάδες θέσεις».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης