Πούτιν: «Η ζωή μου μετά την προεδρία…»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 26 Απριλίου 2015, 18:26
Πούτιν: «Η ζωή μου μετά την προεδρία…»
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος βρίσκεται στην εξουσία τα τελευταία 15 χρόνια, εκμυστηρεύτηκε ότι «φαντάζεται ήδη» τη ζωή του αφού εγκαταλείψει τον προεδρικό θώκο σε ένα ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε την Κυριακή από τη δημόσια τηλεόραση της Ρωσίας.

«Εάν ένας άνθρωπος μπορεί να επιστρέψει σε ένα συνηθισμένο διαμέρισμα και να ζήσει εκεί και όχι στο εσωτερικό ενός παλατιού, πιστεύω ότι δεν έχει χάσει τους δεσμούς του με τον έξω κόσμο» επισήμανε ο  Πούτιν στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ο Πρόεδρος».

«Σε ό,τι αφορά εμένα, εγώ μπορώ ήδη να φαντάζομαι τη ζωή μου μακριά από τον προεδρικό θώκο» υπογράμμισε.

Το ντοκιμαντέρ γυρίστηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο Rossiya 1 με αφορμή τη συμπλήρωση15 ετών από τότε που ο Πούτιν ανέλαβε τα ηνία της Ρωσίας.

Εξελέγη το 2012 για μια τρίτη θητεία στην προεδρία της χώρας, ενώ διετέλεσε πρόεδρος από το 2000 έως το 2008 και πρωθυπουργός της Ρωσίας από το 2008 έως το 2012.

Το ντοκιμαντέρ μεταδόθηκε ήδη στη ρωσική Άπω Aνατολή, ενώ θα προβληθεί στις 21.30 ώρα Ελλάδας στις κεντρικές περιοχές της χώρας.

Ο Πούτιν αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει από τη θέση του προέδρου.

«Δεν μπορώ να πάω κινηματογράφο ούτε θέατρο ούτε να πάω για ψώνια στα μαγαζιά» περιέγραψε.

«Όμως, αυτά δεν αποτελούν μεγάλες απώλειες σε σχέση με αυτά που το πεπρωμένο και οι πολίτες προσφέρουν σε αυτούς που βρίσκονται στη θέση μου: τη δυνατότητα να συμβάλουμε στον υπέρτατο βαθμό, να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν (...) για τη χώρα μας, για τον λαό μας» υπογράμμισε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Αυτό (μας) αποζημιώνει από όλες» τις απώλειες, τόνισε.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 26 Απριλίου 2015, 18:32