Με τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν συναντήθηκε ο παλαιστής Καμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, με τον ηγέτη της χώρας να χαρακτηρίζει την πολυσυζητημένη νίκη του παλαιστή επί του ιρλανδού αντιπάλου του, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ.

Η συνάντηση έγινε στο περιθώριο της συνόδου «Ρωσία – Χώρα του Αθλητισμού», στο Ουλιάνοβσκ την Τετάρτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο πατέρας του Καμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, Αμπντουλμανάπ, ο οποίος είναι και προπονητής του Καμπίμπ. Σε εικόνες που κυκλοφόρησαν οι τρεις άνδρες εμφανίζονται να συζητούν σε χαλαρή διάθση πίνοντας τσάι.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συνεχάρη τον αήττητο πρωταθλητή για τη νίκη του επί του Μακ Γκρέγκορ, ενώ ζήτησε από τον πατέρα του να μην τιμωρήσει τον γιο του «πολύ αυστηρά» για το περιστατικό που ακολούθησε τον αγώνα.

Μετά το τέλος του αγώνα εναντίον του ΜακΓκρέγκορ, ο Νουρμαγκομέντοφ πήδηξε εκτός του ρινγκ και επιτέθηκε στην ομάδα του αντιπάλου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα ζητήσω από τον πατέρα σου να μη σε τιμωρήσει πολύ σκληρά, επειδή πέτυχες τον βασικό σκοπό σου, με τρόπο άξιο και πειστικό», είπε ο Βλαντίμιρ Πούτιν στον Καμπίμπ.

Παράλληλα, ο Πούτιν σημείωσε ότι η Ρωσία είναι «μια μεγάλη οικογένεια» και ότι «αν μας επιτεθούν απ’ έξω, όχι μόνο εσύ, όλοι θα μπορούσαμε να πηδήξουμε με αυτόν τον τρόπο και να υποστούμε τις συνέπειες. Όμως είναι καλύτερο να αποφεύγουμε τέτοιες ενέργειες». Επίσης, σχολιάζοντας τον τσακωμό που ακολούθησε μετά τη νίκη του Νουρμαγκομέντοφ, ο ρώσος ηγέτης σχολίασε ότι υπάρχουν κάποιοι άγραφοι κανόνες που όλοι οι παλαιστές θα πρέπει να ακολουθούν.

«Βεβαίως δεν έλεγξα τον εαυτό μου για μερικές στιγμές, επειδή υπήρχαν προκλήσεις ακόμη και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ελπίζω ότι το δικαστήριο που γίνεται τώρα, θα είναι υπέρ μας», απάντησε ο Καμπίμπ.

Πηγή: Sputnik 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης