Σοκ και ανατριχίλα ένιωσαν πράκτορες του FBI, οι οποίοι έκαναν αιφνιδιαστική έφοδο στο Κέντρο Βιολογικών Ερευνών της Αριζόνα, μετά από καταγγελίες συγγενών νεκρών, ότι οι υπεύθυνοι αντί να χρησιμοποιούν τα σώματα που τους είχαν δωρίσει για επιστημονική έρευνα, εκτόνωναν όλη τους τη διαστροφή. 

Οι έμπειροι πράκτορες του FBI δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους με το θέαμα που αντίκρισαν, μπαίνοντας στο Κέντρο. Μπροστά τους, κρεμασμένη σε έναν τοίχο ήταν μια γυναίκα… «Φρανκεστάιν» με ένα γυναικείο κεφάλι ραμμένο σε ανδρικό σώμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Και δεν ήταν μόνο αυτό. Μέσα σε καταψύκτη βρήκαν ανδρικά γεννητικά όργανα, κεφάλια ανθρώπων και άλλα ανθρώπινα μέλη. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Κέντρο Βιολογικών Ερευνών οι συγγενείς αποθανόντων δώριζαν τις σορούς των αγαπημένων τους για επιστημονικούς σκοπούς… ή έτσι νόμιζαν. Μετά τις φρικιαστικές αποκαλύψεις, οι συγγενείς κατέθεσαν μηνύσεις εναντίον των υπευθύνων του κέντρου για ασέβεια των νεκρών και παραπλάνηση των συγγενών τους. 

Το 2014 το FBI είχε διεξάγει και πάλι έρευνα για το συγκεκριμένο κέντρο, καθώς υπήρχαν καταγγελίες για εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων. Η έρευνα αποκάλυψε πως οι υπεύθυνοι πωλούσαν ανθρώπινα όργανα σε τιμές που ξεκινούσαν από 3.000 ευρώ για ολόκληρο σώμα χωρίς ώμους ή κεφάλι και περίπου 400 ευρώ για ένα πόδι. 

Το κέντρο έκλεισε και ο ιδιοκτήτης του, Stephen Gore καταδικάστηκε το 2015 σε ένα χρόνο φυλακή, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 122.000 ευρώ. Το αστικό δικαστήριο θα γίνει στις 21 Οκτωβρίου.

Πηγή: mirror.co.uk

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης