Σε μια σπάνια συνέντευξη ένας προς έναν στην οποία συζήτησε τις πιέσεις της βασιλικής ζωής και την απομάκρυνσή του από το Λονδίνο, ο Χάρι είπε στον οικοδεσπότη του “The Late Late Show”, James Corden, ότι αποφάσισε πως έπρεπε να “βγάλει την οικογένειά του από εκεί” “και ότι προτιμούσε την απεικόνιση της βασιλικής ζωής που είχε δει στο σόου του Netflix” The Crown “από αυτήν που δημοσιεύτηκε στις εφημερίδες.

“Όλοι ξέρουμε πώς μπορεί να είναι ο βρετανικός Τύπος και κατέστρεφε την ψυχική μου υγεία”, είπε κατά τη διάρκεια της εκπομπής. «Ήταν τοξικό. Έτσι έκανα ό, τι κάθε σύζυγος και πατέρας θα έκανε»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρίγκιπας και η σύζυγός του, Μέγκαν, Δούκισσα του Σάσεξ, αποχώρησαν από τη βασιλική οικογένεια τον Ιανουάριο του 2020.

Έκτοτε έχουν μετακομίσει στο Λος Άντζελες και έχουν αρχίσει να ξεκινούν τις νέες ζωές τους, αυξάνοντας τη δημόσια προβολή τους. 

Δεν εγκατέλειψαν τη βασιλική οικογένεια, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο Χάρι στο The Late Night Show.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Ο πρίγκιπας Χάρι δήλωσε πως η αλλαγή στη ζωή του και της συζύγου του πριν από ένα χρόνο, όταν αποφάσισαν να ζήσουν ανεξάρτητα και σε κάποια απόσταση από τη βασιλική οικογένεια, είχε περισσότερο να κάνει με την επιθυμία τους να κάνουν «ένα βήμα πίσω» για να επανεξετάσουν την κατάστασή τους παρά «να παραιτηθούν». «Δεν ήταν ποτέ θέμα εγκατάλειψης. Ήταν ένα βήμα πίσω, και όχι παραίτηση. Το περιβάλλον ήταν εξαιρετικά δύσκολο, κάτι που πιστεύω ότι αντιλήφθηκε πολύς κόσμος. Όλοι ξέρουμε πώς ειναι ο βρετανικός Τύπος. Κατέστρεφε την ψυχική μου υγεία, ήταν κάτι το τοξικό. Έκανα λοιπόν ό,τι θα έκανε οποιοσδήποτε πατέρας ή σύζυγος στη θέση μου. Σκέφτηκα “πρέπει να πάρω την οικογένειά μου μακριά από εδώ!” Όμως δεν (τους) εγκαταλείψαμε ποτέ. Έτσι όπως το βλέπω εγώ, όποιες αποφάσεις κι αν ληφθούν από την άλλη πλευρά, εγώ δεν θα τα παρατήσω ποτέ. Θα συνεισφέρω πάντα. Η ζωή μου είναι να είμαι στην υπηρεσία του λαού. Όπου κι αν βρίσκομαι στον κόσμο αυτό εξακολουθεί να ισχύει».

 

Τις εντυπώσεις έκλεψε η σκηνή που ο Χάρι «ραπάρει» το τραγούδι των τίτλων της σειράς «Ο Πρίγκιπας του Μπελ Ερ» έξω από την έπαυλη όπου γυρίστηκε η σειρά με πρωταγωνιστή τον Γουίλ Σμιθ.

Επίσης, ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε ότι συνομιλεί μέσω Zoom με τον πρίγκιπα Φίλιππο και τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Αναφορικά με την Μέγκαν, είπε ότι κατάλαβε πως ήταν η γυναίκα της ζωής του, η «μία και μοναδική» μετά το δεύτερο ραντεβού και ότι η σχέση τους είχε ήδη προχωρήσει αρκετά σε σοβαρότητα μέσα στους δυο πρώτους μήνες.

Η κυκλοφορία της συνέντευξης του Χάρι με τον Corden έρχεται λίγες μέρες αφού αυτός και η Μέγκαν έδωσαν συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρι.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής με τον Corden, στην οποία οι δυο τους ταξιδεύουν γύρω από το Λος Άντζελες σε ένα ανοιχτό λεωφορείο, ο Χάρι αποκάλυψε ότι έχει παρακολουθήσει το “The Crown” – το δημοφιλές δράμα που ρίχνει φως σε μια σειρά «ρηγμάτων» στη βασιλική οικογένεια. “Είμαι πολύ πιο άνετα με το” The Crown “από ό, τι με το να βλέπω τις ιστορίες που γράφονται για την οικογένειά μου ή τη γυναίκα μου ή τον εαυτό μου”, είπε.

“Δεν προσποιούνται ότι είναι ειδήσεις, είναι μυθοπλασία”, πρόσθεσε ο Χάρι για την τηλεοπτική σειρά. “Αλλά βασίζεται στην πραγματικότητα. Φυσικά δεν είναι απολύτως ακριβές, αλλά … σου δίνει μια γενική ιδέα για τον τρόπο ζωής αυτόν, ποιες είναι οι πιέσεις να βάζεις το καθήκον σου και υπηρεσίες πάνω από την οικογένεια και οτιδήποτε άλλο, τι μπορεί να προκύψει από αυτό “

Ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν εγκλωβιστεί σε έναν μακροχρόνιο πόλεμο αγωγών με μεγάλο μέρος των ταμπλόιντ ΜΜΕ, αντιμετωπίζοντας πολλές νομικές υποθέσεις εναντίον δημοσιεύσεων και φωτογραφικών πρακτορείων που είχαν δημοσιοποιήσει λεπτομέρειες για την ιδιωτική τους ζωή.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Μέγκαν κέρδισε μια αξίωση απορρήτου εναντίον των εκδοτών του Mail on Sunday αφού δημοσίευσαν μια επιστολή που έστειλε στον πατέρα της, και ξεκίνησε μια έντονη επίπληξη σε «απάνθρωπες» οργανώσεις Μέσων μετά την απόφαση, λέγοντας «η ζημιά που έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν είναι βαθιά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης