Πριγκιπικό διαζύγιο στη Νορβηγία

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016, 21:11
Πριγκιπικό διαζύγιο στη Νορβηγία
Μετά από 14 χρόνια γάμου, η βασιλική οικογένεια της Νορβηγίας ανακοίνωσε σήμερα ότι η πριγκίπισσα Μάρτα Λουίζ, η τέταρτη στη διαδοχή του θρόνου, και ο συγγραφέας Άρι Μπεν, αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο.

«Η ζωή δεν κυλάει πάνω σε ράγες. Αυτό νιώθουμε ο Άρι κι εγώ» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η 44χρονη πριγκίπισσα, η μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά Χάραλντ. «Όπως και τόσοι άλλοι, με τον καιρό απομακρυνθήκαμε. Σε μέρη όπου δεν συναντιόμαστε πλέον όπως στο παρελθόν. Είναι τρομερό να έχεις την αίσθηση ότι δεν υπάρχει πλέον τίποτα που μπορείς να κάνεις, ότι τα δοκίμασες όλα για πολύ καιρό», πρόσθεσε.

Η πριγκίπισσα είχε παντρευτεί τον συγγραφέα, που σήμερα είναι 43 ετών, τον Μάιο του 2002. Θα κρατήσουν από κοινού την επιμέλεια των τριών κοριτσιών που απέκτησαν, της Μοντ Αντζέλικα, 13 ετών, της Λέα Ιζαντόρα, 11 ετών και της Έμμα Ταλούλα, 7 ετών.

Η Μάρτα Λουίζ είναι τέταρτη στη διαδοχή του νορβηγικού θρόνου, μετά τον αδελφό της, τον Χάακον και τα παιδιά του. Στο παρελθόν είχε αποποιηθεί τους περισσότερους τίτλους της και τα επίσημα καθήκοντά τη για να αφιερωθεί στις ιδιωτικές υποθέσεις της. Η πριγκίπισσα είναι οπαδός των «εναλλακτικών θεραπειών» και απέκτησε τη φήμη της εκκεντρικής προσωπικότητας, ιδίως αφού υποστήριξε ότι έχει το χάρισμα να επικοινωνεί με τους αγγέλους.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016, 21:13