Ο Κολομβιανός εκκεντρικός επιχειρηματίας των ακινήτων Ροδόλφο Ερνάντες ανακοίνωσε ότι «αποδέχεται» την ήττα του στον χθεσινό δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στο κράτος των Άνδεων, καθώς έχασε με διαφορά 700.000 και πλέον ψήφων από τον υποψήφιο της αριστεράς, τον γερουσιαστή Γουστάβο Πέτρο.

Ο κ. Ερνάντες, χωρίς κόμμα ή αποκρυσταλλωμένη ιδεολογία, που αυτοαποκαλείται «ο βασιλιάς του Τικ Τοκ», αναφερόμενος στην ομώνυμη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, διεξήγαγε αντισυμβατική προεκλογική εκστρατεία, υποσχόμενος να τελειώσει «τη διαφθορά» και τη «γραφειοκρατία». Ακύρωσε επανειλημμένα συνεντεύξεις σε ΜΜΕ, έκανε ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις τις τελευταίες δέκα ημέρες και πρακτικά απέρριψε το να λάβει μέρος σε τηλεμαχία με τον αντίπαλό του πριν από την ψηφοφορία παρά την απόφαση που έλαβε δικαστήριο για αυτό. Αντ’ αυτών, συνέχισε να διεξάγει εκστρατεία μέσω των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κολομβιανοί, σήμερα (σ.σ. χθες Κυριακή) η πλειοψηφία των πολιτών επέλεξε τον άλλο υποψήφιο. Όπως είχα πει κατά τη διάρκεια της εκστρατείας μου, αποδέχομαι το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών», ανέφερε ο κ. Ερνάντες σε βίντεο που μεταφορτώθηκε από την ομάδα τους σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης