Ο Βρετανός ηθοποιός, Ρόουαν Ατκινσον, γνωστός ως Mr Bean, ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Ντέιβιντς Μπέκαμ και ο συνθέτης Έλτον Τζον είναι στη λίστα των διασημοτήτων και των εστεμμένων που θα παρευρεθούν στο γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στις 29 Απριλίου στο Λονδίνο.

Ο κατάλογος με τα ονόματα των προσκεκλημένων που θα παρευρεθούν στον πριγκιπικό γάμο δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άτκινσον λέγεται ότι είναι στενός φίλος του πατέρα του γαμπρού, του πρίγκιπα Καρόλου ενώ ο Μπέκαμ, τον οποίο θα συνοδεύει στο γάμο η τεσσάρων μηνών έγκυος σύζυγός του Βικτόρια, υπερασπίσθηκε μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ την υποψηφιότητα της Βρετανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου του 2018.

Τον Ελτον Τζον θα συνοδεύει ο σύντροφός του Ντέιβιντ Φέρνις.

Περίπου 50 μέλη βασιλικών οικογενειών έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους στο γάμο μεταξύ των οποίων ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και η μελλοντική σύζυγός του Σαρλίν Ουίτστοκ, η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία, η βασίλισσα της Νορβηγίας και ο πρίγκιπας διάδοχος του Μπαχρέιν Σαλμάν μπεν Χαμάντ Αλ-Χαλίφα, ενώ το «παρών» θα δώσει και ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον πριγκιπικό γάμο αναμένεται να παρακολουθήσουν δυο δισεκατομμύρια τηλεθεατές σ΄ολόκληρο τον κόσμο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης