Πρόταση γάμου μέσω του… Τύπου!

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 15 Μαΐου 2011, 10:50
Πρόταση γάμου μέσω του… Τύπου!
Έκπληξη προκάλεσε η συνέντευξη του συντρόφου της πρωθυπουργού της Αυστραλίας, Τζούλια Γκίλαρντ, στην εφημερίδα Herald-Sun, καθώς αποκάλυψε την πρόθεσή του να την παντρευτεί.

Ο Τιμ Μάθισον, ο οποίος έχει ένα γάμο στο ενεργητικό του και είναι πατέρας τριών παιδιών δεν είχε συζητήσει μέχρι πρότινος το θέμα μαζί της. Η πρόταση γάμου στην πρωθυπουργό έγινε μέσω του Τύπου!

Σε συνέντευξή του, που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Herald-Sun o κ. Μάθισον δηλώνει πως θέλει να κάνει πρόταση γάμου στην κα Γκίλαρντ αλλά δεν βιάζεται.

«Για την ώρα περνάμε καλά. Είμαστε και οι δυο ικανοποιημένοι από την σχέση μας και δεν θέλουμε να μπούμε σε καλούπια. Ελπίζω όμως όταν κάποια μέρα θα την ζητήσω σε γάμο να μου απαντήσει θετικά» είπε ο κ. Μάθισον.

Όπως εξήγησε, τη γνώρισε στο κομμωτήριο όπου εργαζόταν αλλά δεν ήταν πελάτισσά του. Στη συνέντευξή του αναφέρει ότι δεν συζητά μαζί του τις πολιτικές της κινήσεις και προσθέτει ότι ήταν «έξω από τα νερά του» όταν συνοδεύοντας την πρωθυπουργό παρευρέθηκε στον πρόσφατο πριγκιπικό γάμο του Ουίλιαμ και της Κέϊτ.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 15 Μαΐου 2011, 10:55