Αθλητικός σύλλογος της Τασμανίας προσκάλεσε τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν να αποδεχτεί την τιμητική πρόσκληση να γίνει μέλος του. Στην πρόσκληση προτείνεται επίσης να δεχθεί ο Ρώσος πρόεδρος να συμμετάσχει σε αγώνα τζούντο εναντίον του πρωθυπουργού της Αυστραλίας Τόνι Άμποτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γερουσιαστής Jacqui Lambie της Τασμανίας, παρέδωσε στον πρεσβευτή της Ρωσίας στην Αυστραλία Vladimir Morozov την πρόσκληση του συλλόγου Ulverstone Judo Club, προς τον πρόεδρο Πούτιν και ένα φανελάκι με το σήμα του συλλόγου.

Η γερουσιαστής είπε πως στην περίπτωση που διεξαχθεί ο αγώνας, ο σύλλογος θα απονείμει στον πρόεδρο Πούτιν την «Μαύρη Ζώνη» του τζούντο, που κατέχουν οι μαιτρ του είδους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είπε η γερουσιαστής Lambie, ένας αγώνας τζούντο ανάμεσα στους Πούτιν και Άμποτ, θα συνιστούσε παγκόσμιο γεγονός και θα εξυπηρετούσε τόσο τα συμφέροντα του ρωσικού όσο και του λαού της Αυστραλίας.

Στις 13 Οκτωβρίου ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, είχε απειλήσει «να σκίσει το πουκάμισο» του προέδρου της Ρωσίας, σε περίπτωση που εκείνος εμφανιστεί στην σύνοδο των «G20» που έχει προγραμματισθεί να γίνει στις 15-16 Νοεμβρίου στο Μπρίσμπεην.

Ρώσος αξιωματούχος είχε ειρωνευθεί τότε την δήλωση εκείνη του Αυστραλού πρωθυπουργού λέγοντας ότι «επειδή ο Άμποτ ξέρει να κάνει ποδήλατο δεν μπορεί να τα βάλει με τον Πούτιν που ξέρει τζούντο».

Διαβάστε επίσης:

«Θα πιάσω τον Πούτιν από τον γιακά»
, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014, 10:25

Πηγή: TASS.
Σύνταξη Κ. Μπετινάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης