Δέκα τέσσερις άνθρωποι έλαβαν τις πρώτες βοήθειες στη Μαδρίτη, αφότου το αεροσκάφος τους, που ανήκε στην ισπανική εταιρεία τσάρτερ Evelop, έπεσε σε σφοδρές αναταράξεις, κατά τη διάρκεια της πτήσης από τον Μαυρίκιο, έγινε γνωστό σήμερα από έναν αξιωματούχο της εταιρείας, ο οποίος δεν θέλησε να κατονομαστεί.

Το Airbus A330-343 προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Barajas της Μαδρίτης, χθες το βράδυ, μετά το περιστατικό που διήρκησε 15 δευτερόλεπτα, και συνέβη πάνω από την Αιθιοπία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρία μέλη του πληρώματος βρίσκονται μεταξύ των τραυματιών. Σύμφωνα με μια πηγή από την εταιρεία, 11 επιβάτες αγνόησαν την ένδειξη να φορέσουν τη ζώνη τους, προτού το αεροσκάφος πέσει στις αναταράξεις.

Η εφημερίδα El Mundo μετέφερε σήμερα τη μαρτυρία ενός επιβάτη που περιέγραψε πως κατά τη διάρκεια των αναταράξεων, πολλοί άνθρωποι «εκσφενδονίστηκαν προς την οροφή του αεροπλάνου, πετούσαν στον αέρα, όπως ακριβώς βλέπουμε στις ταινίες».

«Νομίζαμε ότι θα πεθάνουμε» είπε στην El Mundo, προσθέτοντας ότι μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε, οι επιβάτες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και αγκαλιάζονταν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης