Σάλο προκάλεσε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το οποίο δείχνει την φραστική επίθεση με ρατσιστική χροιά δύο Αυστραλών επιβατών λεωφορείου σε Γαλλίδα συνεπιβάτη η οποία τόλμησε να τραγουδήσει στα γαλλικά.

Σύμφωνα με το thebest, ο πρώτος άνδρας μόλις η Γαλλίδα τραγούδησε χαμηλόφωνα στη γλώσσα της, γύρισε προς το μέρος της λέγοντας της «μίλα αγγλικά ή πέθανε!», ενώ ο δεύτερος σε ένα ρατσιστικό παραλήρημα την απείλησε λέγοντας της ότι θα της κόψει το λαιμό με μαχαίρι αν δε σταματήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα ο δεύτερος άνδρας ο οποίος της είπε χαρακτηριστικά «Θα σε μαχαιρώσω αμέσως, σκύλα, εάν μιλήσεις στη γυναίκα μου έτσι», είχε μαζί του τα δύο του παιδιά, ένα εκ των οποίων βρισκόταν σε καροτσάκι.

Όταν ο άνδρας κατέβηκε από το λεωφορείο ξέσπασε την οργή του χτυπώντας και σπάζοντας τελικά από την εξωτερική πλευρά το παράθυρο δίπλα στο οποίο καθόταν η Γαλλίδα, ενώ άλλοι ακόμα τρεις επιβάτες επευφημούσαν τη συμπεριφορά του. Το βίντεο που κατέγραψε άλλος επιβάτης έκανε τον γύρο του κόσμου και συγκέντρωσε τα αρνητικά σχόλια χρηστών του διαδικτύου που εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για τη ρατσιστική επίθεση.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης