Συνηθίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες οι Αμερικανοί υποψήφιοι για τον προεδρικό θώκο, σε ομιλίες τους, κατά την προεκλογική περίοδο, να παίρνουν στην αγκαλιά τους μωράκια, για να γίνουν έτσι περισσότερο συμπαθείς, στους ψηφοφόρους τους.

Την παράδοση διατήρησε και ο Ντόναλντ Τραμπ, για τον οποίο όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ο ίδιος θα επιθυμούσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τραμπ μετά από προεκλογική ομιλία του στο Κολοράντο, πήρε στα χέρια του δύο μωρά. Ένα κοριτσάκι κι ένα αγοράκι. Με τον μπέμπη όμως της παρέας, να μη δείχνει καθόλου άνετος, στην αγκαλιά του υποψηφίου, για την Προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το θέμα βέβαια δεν είναι ότι δυσανασχέτησε μικρός, αλλά ότι όταν έχεις στην αγκαλιά σου, ένα παιδάκι μικρό, ότι κι αν γίνει θα πρέπει να συμπεριφερθείς με κομψό τρόπο και ευγένεια.

Και ένα πράγμα είναι πασιφανές στην προκειμένου περίπτωση. Είτε τον συμπαθεί κάποιος ως πολιτικό, είτε όχι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ότι (πέραν του ότι ανέκαθεν προκαλούσε με τα λεγόμενά του, έχει υποστηρίξει την απέλαση των μουσουλμάνων, ενθάρρυνε τους Ρώσους να κατασκοπεύσουν τους δημοκρατικούς του αντιπάλους και δεν έχει καταδικάσει την Κου Κλουξ Κλαν η οποία και στηρίζει τον προεκλογικό του αγώνα) σε μια τόσο απλή και ανθρώπινη στιγμή, δεν φάνηκε καθόλου μα καθόλου ψύχραιμος και απέδειξε για άλλη μια φορά, πόσο νευρικός και απότομος είναι στους τρόπους του, καθώς η αντίδρασή του στο κλάμα του μωρού, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ήταν να γυρίσει πλευρό με μια απότομη κίνηση και να δώσει το μωρό, αμέσως πίσω στη μητέρα του.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε… 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης