Συναγερμός σήμανε την Τρίτη το βράδυ στις αστυνομικές αρχές της Ρόδου μετά από καταγγελία που έγινε ότι υπήρξε βιασμός σε βάρος μιας 16χρονης από το χωριό Σάλακος.

Η νεαρή κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα τεσσάρων νεαρών, γεγονός που κινητοποίησε άμεσα την οικογένειά και συγγενείς της, καθώς επίσης και τις αστυνομικές αρχές. Κατονομάστηκαν ως υπαίτιοι 4 νεαροί οι δύο από τους οποίους ήταν ανήλικοι και αμέσως ξεκίνησε διαδικασία αναζήτησής τους στο χωριό Απόλλωνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο χωριό μετέβησαν από τη Σάλακο και συγγενείς της 16χρονης, γεγονός που κινητοποίησε άμεσα ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, καθώς υπήρχε το ενδεχόμενο να υπάρξει αυτοδικία σε βάρος των νεαρών και βεντέτα ανάμεσα στις οικογένειες.

Τελικά οι αστυνομικές αρχές της περιοχής, με τη συνδρομή της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ρόδου κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο από τους νεαρούς,  τους οποίους προσήγαγαν στην ασφάλεια για να δώσουν καταθέσεις.

Οι δύο από αυτούς αφέθηκαν σήμερα ελεύθεροι ενώ οι άλλοι δύο κρατούνται μέχρι να διευκρινιστεί τι θα γίνει. Οι νεαροί αρνούνται τις κατηγορίες, ενώ έχει δοθεί εντολή από την εισαγγελία Ρόδου να κατατεθεί ιατρική εξέταση και  πραγματογνωμοσύνη για την 16χρονη κοπέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Πηγή:rodiaki

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης