Ρουμανία: Τσιγγάνικος γάμος... fast and furious

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015, 19:58
Ρουμανία: Τσιγγάνικος γάμος... fast and furious
Ένα ασυνήθιστο γαμήλιο πάρτι... πολλών ίππων έλαβε χώρα πριν από μερικές ημέρες σε μία από της πιο φτωχές πόλεις της Ρουμανίας.

Οι κάτοικοι της περιοχής δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν εκατοντάδες Porsche, Ferrari, Lamborghini και πολλά άλλα υπερπολυτελή αυτοκίνητα, η συνολική αξία των οποίων ενδέχεται να ξεπερνά το... ΑΕΠ της γειτονικής χώρας μετέφεραν τους περισσότερους από 700 καλεσμένους του τσιγγάνικου γάμου.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τοπικές ιστοσελίδες, ολόκληρη η πόλη παραδόθηκε στους ρυθμούς του ξέφρενου πάρτι, καθώς ακόμη και τα φανάρια τέθηκαν εκτός λειτουργίας, προκειμένου να εξασφαλισθεί η απρόσκοπτη μετακίνηση του επιφανούς ζευγαριού, η ταυτότητα του οποίου φυλάσσεται ως επτασφράγιστο μυστικό...

Και μπορεί οι καλεσμένοι να έφτασαν στον γάμο με εκατοντάδες ίππους, ωστόσο, οι νεόνυμφοι αρκέστηκαν σε δύο μαύρα άλογα, τα οποία έσερναν μία άσπρη άμαξα, που κοσμούταν από ρουμανικές σημαίες.

Το πολυδάπανο γαμήλιο γλέντι επένδυσαν με τις μελωδίες τους οι τσιγγάνοι pop star Florin Salam και Nicolae Guta, με τη μουσική να ακούγεται ως τις γύρω γειτονιές.

Τα πλάνα που κατέγραψαν τα τοπικά Μέσα πραγματικά εντυπωσιάζουν...


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015, 19:59