Σακάτεψαν μουσουλμάνο στο ξύλο και τον άφησαν να πεθάνει στο δρόμο!

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016, 20:44
Σακάτεψαν μουσουλμάνο στο ξύλο και τον άφησαν να πεθάνει στο δρόμο!

Στην πολιτεία του Κουίνς των ΗΠΑ, το βράδυ της 1ης Ιουνίου, ένας μουσουλμάνος, ο Μοχάμεντ Ρασίντ Κχαν, κακοποιήθηκε βάναυσα στο δρόμο, όταν τρεις άγνωστοι τον σταμάτησαν την ώρα που έκανε ποδήλατο και άρχισαν να τον χτυπάνε αλύπητα, στο σώμα και στο πρόσωπο.

Ο 54χρονος Μοχάμεντ, έμεινε αναίσθητος στο δρόμο και αιμόφυρτος για κάμποσα λεπτά, έως ότου τον αναζητήσει ένας φίλος του, ο οποίος και ειδοποίησε το ασθενοφόρο. Είχε υποστεί διάσειση και εσωτερική αιμορραγία καθώς και πολλαπλά κατάγματα στο πρόσωπο, ενώ έχει και πολλά σπασμένα πλευρά.

Ο Ρασίντ Μοχάμεντ Κχαν έκανε κάθε βράδυ το ίδιο δρομολόγιο, καθώς επισκεπτόταν ένα κοντινό τέμενος για να προσευχηθεί.

Σήμερα, δύο μήνες σχεδόν μετά, κατάφερε να ψελλίσει τις πρώτες του κουβέντες, καθώς είχε πάθει μεγάλη ζημιά στο στόμα του και δεν μπορούσε μέχρι σήμερα ούτε να φάει κανονικά.

«Ήρθαν τρεις έφηβοι και με χτύπησαν πρώτα στο πρόσωπο. Εγώ θυμάμαι ότι δυσκολευόμουν να αναπνεύσω. Κι αν ο φίλος μου καθυστερούσε λίγα λεπτά ακόμα θα ήμουν νεκρός», δήλωσε σε δημοσιογράφο του NY1.

Αξίζει εδώ να αναφέρουμε ότι μόνο ένας από τους δράστες του ξυλοδαρμού, έχει συλληφθεί έως τώρα και του έχουν απαγγελθεί οι σχετικές κατηγορίες.

Το συμβάν εντάσσεται σε μια μακρά σειρά βίαιων συμπεριφορών, που εκδηλώνονται τον τελευταίο καιρό στις ΗΠΑ, με τους ακτιβιστές να τονίζουν ότι σχετίζονται με επιθέσεις μίσους κατά μουσουλμάνων.

Το άσχημο όμως είναι, ότι ο Ρασίντ Μοχάμεντ Κχαν, μπορεί να μην μπορέσει να εργαστεί ξανά, αφού σύμφωνα με τους γιατρούς, για να περπατάει από δω και πέρα, χρειάζεται μπαστούνι και θα πρέπει να υποβάλλεται για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα σε εξετάσεις στο κεφάλι, ξοδεύοντας πλέον έτσι, τον περισσότερο χρόνο της ζωής του, μεταξύ σπιτιού και νοσοκομείου.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016, 20:45