Ο Ντέιβιντ Κάμερον έχει επανειλημμένα αποδείξει πως… «το λέει η καρδιά του». Παρά τα χρόνια που αρχίζουν να συσσωρεύονται στις πλάτες του και τον συνδυασμό οικογενειακών βαρών και πολιτικών ευθυνών, συνεχίζει να είναι ακμαίος και να προσπαθεί να διατηρείται σε φόρμα.

Όταν μάλιστα η άθληση συνδυάζεται και με φιλανθρωπικό σκοπό, τότε… πρώτος-πρώτος θα στηθεί πίσω από τη γραμμή της αφετηρίας, περιμένοντας να ολοκληρωθεί η αντίστροφη μέτρηση για να ξεκινήσει να τρέχει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας συμμετείχε την Κυριακή στον ετήσιο αγώνα αντοχής «Sport Relief», ο οποίος διοργανώνεται από το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Comic Relief», με τη συνδρομή του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου BBC.

Όπως φαίνεται και στο video που ακολουθεί, ο Ντέιβιντ Κάμερον πήρε μαζί τη γυναίκα του, Σαμάνθα, και τα παιδιά του, Νάνσι και Άρθουρ, και ξεκίνησε να τρέχει προς τη γραμμή του τερματισμού.

Το «Comic Relief» ιδρύθηκε το 1985 από τον σεναριογράφο Ρίτσαρντ Κέρτις και τον κωμικό Λένι Χένρι για τα παιδιά της Αιθιοπίας. Ο πρώτος αγώνας «Sport Relief» πραγματοποιήθηκε το 2002.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακολουθήστε το video

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης