Σε "αναμμένα κάρβουνα" οι celebrities της Ιταλίας

Σε "αναμμένα κάρβουνα" οι celebrities της Ιταλίας
Νέα έρευνα διενεργεί η Εισαγγελία του Μιλάνου για υποθέσεις εκβιασμού πολιτικών, επιχειρηματιών, ποδοσφαιριστών και τηλεοπτικών αστέρων από παπαράτσι.

Η έρευνα αφορά τουλάχιστον 20 επωνύμους που κατέβαλαν υψηλά χρηματικά ποσά σε παπαράτσι και σε γνωστά φωτογραφικά πρακτορεία, προκειμένου να μην δημοσιευθούν φωτογραφίες από ιδιωτικές στιγμές τους.

Οι εφημερίδες Corriere della Sera και Repubblica αποκαλύπτουν ότι οι φωτογράφοι ζητούσαν μέχρι και 300.000 ευρώ από τα «θύματά» τους για να μην κυκλοφορήσουν σε γνωστά περιοδικά οι προσωπικές τους συναναστροφές.

Μέχρι στιγμής ανακαλύφτηκε ότι ο Λάπο Ελκάν (εγγονός του θρυλικού ιδιοκτήτη της FIAT Τζάνι Ανιέλι) κατέβαλε έως και 300.000 ευρώ για να του παραδοθούν φωτογραφίες που τον απαθανάτιζαν με τρανσέξουαλ στο Παρίσι και το Μιλάνο.

Η Corriere della Sera αναφέρει ότι άλλα 200.000 ευρώ καταβλήθηκαν για να αποσυρθεί φωτορεπορτάζ με πρωταγωνίστρια την παρουσιάστρια Σίλβια Τοφανίν (σύντροφο του γιου Μπερλουσκόνι, Πιερσίλβιο), στην αρχή της καριέρας της.

Η εφημερίδα Repubblica προσθέτει ότι στη λίστα των «θυμάτων» περιλαμβάνονται τουλάχιστον δύο γνωστοί πολιτικοί και ακόμη περισσότεροι ποδοσφαιριστές, ηθοποιοί και τηλεπαρουσιάστριες.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2010, 01:39