Το σέξι μαγιό που φορούσε ο Ντάνιελ Γκρέγκ καθώς έβγαινε από τη θάλασσα στο “Casino Royale” έκανε τις γυναίκες να παραληρούν και τους άντρες να σκάνε από τη ζήλια τους. Πλέον, όποιος επιθυμεί να αποκτήσει το μαγιό που φορούσε ο 007 μπορεί να το αγοράσει, αρκεί να διαθέσει κάτι παραπάνω από 6.000 ευρώ – ή… 8.000 δολάρια αν προτιμάται.

Δεκάδες αντικείμενα ταινιών του θρυλικού πράκτορα Τζέιμς Μποντ θα βγουν σε δημοπρασία υπό τον τίτλο «Παγκόσμια Ημέρα James Bond». Τα έσοδα από την online δημοπρασία που διοργανώνεται στο πλαίσιο της 50ής επετείου του πιο θρυλικού Βρετανού κινηματογραφικού ήρωα, θα αποδοθούν σε διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα. Ανάμεσα στα αντικείμενα που αναμένεται να δημοπρατηθούν – εκτός από το θρυλικό πλέον μαγιό – είναι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Aston Martin που είδαμε στην ταινία “Quantum Of Solace”, που αναμένεται να αγγίξει τα 225.000 δολάρια. Το χρυσό όπλο που κρατούσε ο Κρίστοφερ Λι στο «Ο Άνθρωπος με το Χρυσό Πιστόλι». Το ανθρακί κοστούμι του Πιρς Μπρόσναν στο «Ο Κόσμος Δεν Είναι Αρκετός» που πωλείται μαζί με μία διπλής όψεως αφίσα υπογεγραμμένη από τον σταρ. Η online δημοπρασία ανοίγει στις 28 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 8 Οκτωβρίου, ενώ στις 5 Οκτωβρίου, επίσημη ημέρα του James Bond θα προστεθούν ειδικά αντικείμενα του κατασκόπου 007.

Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης