Εκπρόσωπος των αντικαθεστωτικών τόνισε ότι οι καθεστωτικές δυνάμεις βομβάρδισαν τέσσερις μεγάλες δεξαμενές καυσίμων στην Μιζράτα τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα χρησιμοποιώντας ελαφρά αεροσκάφη. Την επίθεση που έγινε στην περιοχή Κασρ Άχμεντ κοντά στο λιμάνι επιβεβαίωσε και ο ιστότοπος Brnieq, που πρόσκειται στους εξεγερμένους με τον συγκεκριμένο βομβαρδισμό να αποτελεί παραβίαση της ζώνης απαγόρευσης πτήσεων του Ο.Η.Ε.

Οι κυβερνητικές δυνάμεις συνεχίζουν να ελέγχουν το αεροδρόμιο της πόλης με τις ελλείψεις σε τρόφιμα και φάρμακα να είναι τεράστιες. Υπολογίζεται ότι οι νεκροί μέχρι στιγμής από τις μάχες στη συγκεκριμένη πόλη ξεπερνούν τα 1.100 άτομα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στις αεροπορικές επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ, τα συμμαχικά αεροσκάφη βομβάρδισαν οκτώ στρατιωτικά φορτηγά, ένα κτίριο από όπου ελεύθεροι σκοπευτές πυροβολούσαν εξεγερμένους και πολίτες στην Μιζράτα καθώς και 20 αποθήκες πυρομαχικών στην Τρίπολη, στην Μίζντα και στη Σύρτη. Επιπλέον, έξι τεθωρακισμένα καταστράφηκαν στις πόλεις Ζιντάν και Μπρέγκα και ένα κυβερνητικό κτίριο στην πόλη Ρας Λανούφ.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης