Το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε στο διαδίκτυο για μια Αμερικανίδα συνοδό σε σχολικό λεωφορείο την οποία προσέβαλαν και έβρισαν έφηβοι μαθητές ξεπέρασε τις 500.000 δολάρια την Παρασκευή, εκατό φορές υψηλότερο από τον αναμενόμενο στόχο.

Αρχικά, η συγκέντρωση των χρημάτων ξεκίνησε στην ιστοσελίδα indiegogo για να μαζευτούν 5.000 δολάρια, και να προσφερθούν διακοπές στην Κάρεν Κλάιν, 68 ετών, μετά το περιστατικό που συνέβη την Δευτέρα σε ένα σχολικό λεωφορείο στην πόλη Γκρις (πολιτεία της Νέας Υόρκης βόρειο-ανατολικά). Οι βρισιές που εκστομίστηκαν, από τέσσερις μαθητές 12 έως 13 ετών, διήρκεσαν περίπου δέκα λεπτά. Καταγράφηκαν με ένα κινητό τηλέφωνο, και δημοσιοποιήθηκαν την Τρίτη το βράδυ στο YouTube.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παρενόχληση είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα στις Ηνωμένες Πολιτείες και εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ήδη παρακολουθήσει το βίντεο. Η ηλικιωμένη γυναίκα έγινε άμεσα διάσημη, και έδωσε συνεντεύξεις σε πολλά σημαντικά τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ.

Στον indiegogo, 23.000 άνθρωποι έχουν δωρίσει κάποιο χρηματικό ποσό μέχρι σήμερα, ενώ πάνω από 210.000 έχουν σχολιάσει επί του θέματος.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης