Συγκλονίζουν οι εικόνες ενός 10χρονου αγοριού που καλείται ο «Άνθρωπος Φίδι», λόγω μια σπάνιας πάθησης που κάνει το δέρμα του να αλλάζει κάθε μήνα.

Το μικρό αγόρι, γνωστό μόνο ως Τζαγκανάθ, υποφέρει από μια σπάνια, γενετική πάθηση του δέρματος που ονομάζεται οσφυϊκή ιχθύωση και κάνει την επιδερμίδα να αναπτύσσεται γρήγορα, να στεγνώνει και να μαδάει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η περίπτωση του 10χρονου αγοριού είναι τόσο σοβαρή, που το δέρμα του αλλάζει πλήρως κάθε 4 με 6 εβδομάδες.

Είναι αναγκασμένος να κάνει μπάνιο κάθε ώρα και να αλείφεται με ενυδατική κρέμα κάθε τρεις ώρες, σε μια προσπάθεια να ανακουφιστεί από τα συμπτώματα της πάθησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυστυχώς, δεν υπάρχει θεραπεία, για την πάθηση του μικρού παιδιού, ενώ ο πατέρας του που δουλεύει ως εργάτης σε χωράφι της περιοχής, δεν είναι σε θέση να καλύψει τα έξοδα για την ιατρική φροντίδα του 10χρονου.

Οι εικόνες του μικρού παιδιού από την επαρχία Γκαντζάμ της ανατολικής Ινδίας παρουσιάζει το δέρμα του μικρού αγοριού εντελώς ξεραμένο, λες και πρόκειται για τις φολίδες φιδιού.

Κάποιες φορές το δέρμα του γίνεται τόσο σφιχτό που ο μικρός δεν μπορεί ούτε να περπατήσει σωστά.

Δυστυχώς, σύμφωνα με τη βρετανική Metro, δεν υπάρχει θεραπεία, για την πάθηση του μικρού παιδιού, ενώ ο πατέρας του που δουλεύει ως εργάτης σε χωράφι της περιοχής, δεν είναι σε θέση να καλύψει τα έξοδα για την ιατρική φροντίδα του 10χρονου.

 

Πηγή: Sputnik

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης