Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δημοσίευσε σήμερα ένα βίντεο στο Facebook, εκφράζοντας τη συγγνώμη του για τα σεξιστικά του σχόλια εναντίον των γυναικών που καταγράφηκαν σε βίντεο, αλλά χαρακτήρισε τα επίμαχα υλικά που ήλθαν στη δημοσιότητα ως «περισπασμό» από τα φλέγοντα πολιτικά ζητήματα.

Ο Τραμπ στο βίντεό του υπόσχεται ότι «θα γίνει καλύτερος άνθρωπος», ενώ πέρασε στην αντεπίθεση κατηγορώντας τον σύζυγο της δημοκρατικής αντιπάλου του για την προεδρία Χίλαρι Κλίντον, πως ήταν εκείνος που κακομεταχειρίσθηκε τις γυναίκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ποτέ δεν είπα πως είμαι ο τέλειος άνθρωπος, ούτε προσποιήθηκα πως έχω ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που είμαι. Έχω πει κι έχω κάνει πράγματα για τα οποία έχω μετανιώσει και τα λόγια που εμφανίζομαι να έχω πει στο βίντεο αυτό προ δέκα και πλέον ετών είναι μέσα σ’ αυτά που μετάνιωσα. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν καλά πως αυτά τα λόγια δεν αντανακλούν αυτό που πραγματικά είμαι. Τα είπα: είχα άδικο και ζητώ συγγνώμη», τονίζει στο βίντεό του στο Facebook ο Τραμπ.

Βίντεο με τα σεξιστικά σχόλια του Τραμπ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης