Συλλυπητήριο μήνυμα συμπαράστασης για τα θύματα και την καταστροφή της πρόσφατης θεομηνίας που έπληξε την Αττική, απέστειλε ο Πρόεδρος της Ιρλανδίας, Μάικλ Χίγκινς (Michael D. Higgins) προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Ειδικότερα, ο Πρόεδρος της Ιρλανδίας εξέφρασε την συμπάθεια και την αλληλεγγύη του ιρλανδικού λαού στους πολίτες της Αθήνας και όλης της Ελλάδας, οι οποίοι έχασαν, πρόσφατα, οικείους τους και υπέστησαν ζημιές στις κατοικίες και στις περιουσίες τους, με τις συνεπακόλουθες κακουχίες λόγω των πλημμυρών στην Αθήνα και τις γύρω περιοχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως σημείωσε, «το βάρος των πρόσφατων αυτών καταστροφών που έπληξαν τον ελληνικό λαό θα πρέπει να εκτιμηθεί στο πλαίσιο των τεράστιων προκλήσεων που ήδη αντιμετωπίζει για την φροντίδα των μεταναστών που προσπαθούν να διαφύγουν από τις ένοπλες συγκρούσεις και τις φυσικές καταστροφές».

Καταλήγοντας, επισήμανε ότι «τώρα είναι πράγματι η ώρα για όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μιας Ένωσης αλληλεγγύης, συνοχής και πρόνοιας να υποστηρίξουν την Ελλάδα».

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης