Συμφωνία για τα χρέη της Κλίντον

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2008, 11:19
Συμφωνία για τα χρέη της Κλίντον

Να βοηθήσουν τη Χίλαρι Κλίντον να πληρώσει τα χρέη της προεκλογικής της εκστρατείας, ζήτησε από τους οικονομικούς του συμβούλους ο Μπάρακ Ομπάμα.

Το ποσό ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια δολάρια και σύμφωνα με πληροφορίες ο γερουσιαστής του Ιλινόις, σε σύσκεψη που είχε με τους βοηθούς του, ζήτησε να κάνουν ό,τι μπορούν για τη Χίλαρι Κλίντον.

Ομπάμα και Κλίντον αναμένεται να εμφανιστούν μαζί σε εκδήλωση των δημοκρατικών στην Ουάσινγκτον την Πέμπτη, αλλά και την Παρασκευή να περιοδεύσουν στο Νιου Χάμπσαϊρ.

Ολοκληρώνοντας την προεκλογική της εκστρατεία, τα χρέη της Χίλαρι Κλίντον έφταναν τα 22,5 εκατομμύρια δολάρια. Τα μισά από αυτά προήλθαν από προσωπικό της δάνειο.

Ηθοποιοί, τραγουδιστές και άλλα αστέρια της σόουμπιζ, συγκεντρώθηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες, προκειμένου να ενισχύσουν οικονομικά την προεκλογική εκστρατεία του Μπάρακ Ομπάμα.

Συνολικά συγκεντρώθηκαν 5 εκατομμύρια δολάρια, αφού μόνο το εισιτήριο για την εκδήλωση στοίχιζε 30.000. Τα χρήματα θα μοιραστούν στην προεκλογική εκστρατεία του αφροαμερικανού υποψηφίου και στα ταμεία της Εθνικής Επιτροπής των Δημοκρατικών.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2008, 11:19