Δύο άνθρωποι μαχαιρώθηκαν σήμερα, Παρασκευή στο κεντρικό Λονδίνο, ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία, η οποία πρόσθεσε ότι ένοπλοι αστυνομικοί βρίσκονται στην περιοχή που σημειώθηκε το περιστατικό, στα κεντρικά γραφεία της Sony Music, στο Κένσινγκτον.

Η Μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε επίσης ότι εκλήθη για την αντιμετώπιση περιστατικού στην Ντέρι Στριτ γύρω στις 11:00 ώρα Γκρίνουϊτς (13:00 ώρα Ελλάδος). Η αστυνομία πρόσθεσε ότι ένας άνθρωπος συνελήφθη και ότι το περιστατικό αυτό δεν αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Γνωρίζουμε για ένα περιστατικό στην Ντέρι Στριτ W8, αστυνομικοί βρίσκονται στην περιοχή, μεταξύ αυτών και ένοπλοι αξιωματικοί, όπως και η Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου», διευκρινίζει η Σκότλαντ Γιαρντ σε ανακοίνωσή της.

«Οι αρχές απομακρύνουν ανθρώπους για προληπτικούς λόγους. Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν από μαχαίρι – αναμένουμε ενημέρωση για την κατάστασή τους», προσθέτει.

Την ίδια ώρα η εφημερίδα Evening Standard αναφέρει σχετικά με το περιστατικό αυτό στον ιστότοπό της ότι δύο άνθρωποι πιστεύεται ότι μαχαιρώθηκαν μέσα στα κεντρικά γραφεία της Sony στο δυτικό Λονδίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένοπλοι αστυνομικοί είναι παρόντες στο κτήριο αυτό στην Ντέρι Στριτ, ενώ ελικόπτερο της μητροπολιτικής αστυνομίας ίπταται πάνω από την περιοχή, προσθέτει η εφημερίδα στον ιστότοπό της.

Μέλη του προσωπικού εγκατέλειψαν το κτήριο τρομοκρατημένα μετά το περιστατικό που σημειώθηκε γύρω στις 11.00 πμ τοπική ώρα σήμερα, σημειώνει και επικαλείται έναν περαστικό ο οποίος δήλωσε: «Πολλοί άνθρωποι άρχισαν να βγαίνουν από την μπροστινή είσοδο του κτηρίου γύρω στις 11:00».

Ένας εργαζόμενος στην Sony δήλωσε επίσης, σύμφωνα με την εφημερίδα, ότι είδε έναν άνδρα να τον κρατούν στο έδαφος στην καντίνα του κτηρίου «στον απόηχο» του μαχαιρώματος. Αυτός πρόσθεσε ότι υπήρχαν «αίματα παντού».
Πηγές: Evening Standard, ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης