Συνελήφθη άνδρας που ψέκαζε με δηλητήριο προϊόντα σε σούπερ μάρκετ!

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 7 Μαΐου 2016, 05:07
Συνελήφθη άνδρας που ψέκαζε με δηλητήριο προϊόντα σε σούπερ μάρκετ!
Ένας 29χρονος άνδρας συνελήφθη χθες στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών με την κατηγορία ότι δηλητηρίασε ασυσκεύαστα τρόφιμα (φρούτα, λαχανικά κ.λπ) σε διάφορα σούπερ μάρκετ της πόλης του.

Ο Kyle Andrew Bessemer ομολόγησε ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες είχε επισκεφθεί αρκετά σούπερ μάρκετ στην περιοχή Αν Άρμπορ και είχε ψεκάσει τα τρόφιμα με ένα δηλητηριώδες μίγμα που περιείχε ποντικοφάρμακο. Οι αρχές οδηγήθηκαν στα ίχνη του δράστη με τη βοήθεια πελατών των καταστημάτων που αναγνώρισαν τον Besemer μετά από τη δημοσίευση της φωτογραφίας του online.

O Bessemer προφυλακίστηκε την Πέμπτη, καθώς δεν είχε να πληρώσει τα 250.000 δολάρια που ορίστηκαν ως εγγύηση. Εφόσον καταδικαστεί για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης άνω των 70 ετών.

Οι αρχές δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα το κίνητρο πίσω από τις πράξεις του νεαρού. Ωστόσο, τα διεθνή μέσα κάνουν λόγο για ιστορικό ψυχικής ασθένειας του Besemer, o οποίος υπέφερε από παρανοϊκές σκέψεις και πίστευε ότι κάποιοι θέλουν να δηλητηριάσουν τον ίδιο.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 7 Μαΐου 2016, 05:07