Ο Μάικλ Κόεν, ο πρώην προσωπικός δικηγόρος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, συνελήφθη ξανά σήμερα, σύμφωνα με έναν συνήγορό του.

Ο 53χρονος είχε αποφυλακιστεί τον Μάιο από ομοσπονδιακή φυλακή λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού. Παρέμεινε στη φυλακή για περίπου έναν χρόνο, από τα τρία που του επιβλήθηκαν για διάπραξη οικονομικών αδικημάτων, ψευδομαρτυρία στο Κογκρέσο και επειδή πλήρωσε για να εξασφαλίσει τη σιωπή δύο γυναικών που ισχυρίζονταν ότι είχαν σεξουαλικές επαφές με τον Τραμπ, πριν αναλάβει την προεδρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κόεν επρόκειτο να εκτίσει την υπόλοιπη ποινή του (μέχρι τον Νοέμβριο του 2021) σε κατ’ οίκον περιορισμό, σύμφωνα με δύο καλά πληροφορημένες πηγές. Ωστόσο πριν από μερικές ημέρες η εφημερίδα New York Post δημοσίευσε μια φωτογραφία του στην οποία έτρωγε σε ένα εστιατόριο στο Μανχάταν.

Ο Κόεν, που κάποτε δήλωνε ότι «θα έτρωγε μια σφαίρα» για να σώσει τον Τραμπ, αργότερα στράφηκε εναντίον του και συνεργάστηκε με τις έρευνες των Δημοκρατικών στο Κογκρέσο. Ο Αμερικανός πρόεδρος τον αποκαλεί «αρουραίο» ενώ ο πρώην δικηγόρος του τον χαρακτηρίζει «ρατσιστή» και «απατεώνα», σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης