Πλήρωσε τις… αμαρτίες της μία πορνοστάρ, η οποία υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη της γύρισε καυτές σκηνές στο εσωτερικό εκκλησίας στην Αυστρία.

Σύμφωνα με την Mirror, η γνωστή ηθοποιός ερωτικών ταινιών με το καλλιτεχνικό όνομα «Μπάμπσι», πρωταγωνιστεί σε πλάνα όπου φαίνεται να αγγίζει τον εαυτό της και να ανοίγει το πουκάμισό της, ενώ κάθεται σε ένα στασίδι διαβάζοντας τη Βίβλο και φορώντας στο λαιμό της ένα ροζάριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το βίντεο αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο με αποτέλεσμα ένας χρήστης να το δει και να αναγνωρίσει το εσωτερικό της εκκλησίας. Ο παρατηρητικός άνδρας, λοιπόν, ενημέρωσε τον ιερέα της εκκλησίας για την… αμαρτία και εκείνος στη συνέχεια τις τοπικές αρχές.

Έπειτα από προσεκτική εξέταση των πλάνων από τους αστυνομικούς, ένας άνδρας φέρεται να αναγνώρισε την γυναίκα από το… πλούσιο στήθος της, δίνοντας στις αρχές τη δυνατότητα να την εντοπίσουν.

Πράγματι, η αστυνομία συνέλαβε την 24χρονη «Μπάμπσι» με την κατηγορία προσβολής θρησκευτικών αξιών και βεβήλωσης ναού, ωστόσο παραμένει άγνωστη η ποινή που επιβλήθηκε στην νεαρή, η οποία ομολόγησε την πράξη της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης