Στη μεγάλη οθόνη και μάλιστα σύντομα αναμένεται να μεταφερθεί η περιπέτεια που έζησαν τα παιδιά στην σπηλιά της Ταϊλάνδης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα ένα αμερικανικό κινηματογραφικό συνεργείο έφτασε σήμερα στους πρόποδες του ορεινού συγκροτήματος σπηλαίων Ταμ Λουάνγκ στην επαρχία Τσιανγκ Ράι, προτού καν ολοκληρωθεί η πιο τολμηρή επιχείρηση διάσωσης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συνεργάτης της εταιρείας Pure Flix, Μάικλ Σκοτ, δήλωσε μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων AAP: «Το βλέπω όλο αυτό ως μαι μεγάλη ταινία του Χόλιγουντ με αστέρια διεθνούς βεληνεκούς».

Ο Σκοτ μαζί με τον συνεργάτη του πραγματοποίησαν ήδη μερικές προκαταρκτικές συνεντεύξεις γύρω από τον χώρο του σπηλαίου.

Όπως είπαν σε δηλώσεις τους σχεδιάζουν να φέρουν άμεσα και έναν σεναριογράφο και να πάρουν συνέντευξη από μερικά άτομα από την ομάδα των ξένων διασωστών και του ναυτικού της Ταϊλάνδης, τα θύματα και τις οικογένειές τους και να προσπαθήσουν να πάρουν τα αποκλειστικά δικαιώματα για τις ιστορίες τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση που του έγινε για το εάν οι ενέργειες αυτές θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως αναίσθητες σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή, ο Σμιθ απάντησε: «Θα έρθουν κι άλλες εταιρείες παραγωγής, γι’ αυτό και πρέπει να δράσουμε γρήγορα».

Ο Σκοτ ο οποίος είναι παντρεμένος με Ταϊλανδή και περνά τρεις μήνες το χρόνο στην Ταϊλάνδη, δήλωσε πως δεν πιέζει τους ανθρώπους για τις συνεντεύξεις.

«Τους είπα ότι μόλις ηρεμήσουν, μπορούμε να καθίσουμε και να έχουμε μια πιο εμπεριστατωμένη συνέντευξη για το τι πραγματικά συνέβη» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ο Σκοτ πιστεύει πως η ιστορία διάσωσης του σπηλαίου, που θα επικεντρωθεί στους δύο Βρετανούς δύτες που ανακάλυψαν τα αγόρια, είναι μια εξαιρετική περίπτωση για την Pure Flix. «Πρόκειται πραγματικά για μια εμπνευσμένη ιστορία. Έχει απίστευτες πράξεις ηρωισμού και γενναιότητας. Είναι απλώς κάτι το απίστευτο και πιστεύουμε πως θα εμπνεύσει εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο» επεσήμανε.  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης