Σύζυγος Berlusconi: Με σπίλωσαν τα ΜΜΕ

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2009, 11:50
Σύζυγος Berlusconi: Με σπίλωσαν τα ΜΜΕ

Στην αντεπίθεση περνά η εν διαστάσει σύζυγος του Silvio Berlusconi, Veronica, αλλά αυτή τη φορά δεν τα βάζει με τον άτακτο άντρα της, αλλά με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Με επιστολή της στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera τονίζει ότι «σπιλώθηκε το όνομά της» από τότε που ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να πάρει διαζύγιο από τον Ιταλό πρωθυπουργό.

«Στη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων δεν μίλησα, δεν αντέδρασα, ενώ σπίλωναν το όνομά μου, την αξιοπρέπειά μου και την ιστορία του συζυγικού μου βίου», επισημαίνει η πρώτη κυρία της Ιταλίας.

«Από την πλευρά μου δε μίλησα για την αλήθεια στις σχέσεις μου με τον σύζυγό μου, ούτε για τους λόγους που με ανάγκασαν να καταφύγω στον Τύπο για να επικοινωνήσω μαζί του», προσθέτει η ίδια στη σύντομη επιστολή της.

«Το σίγουρο είναι πως τον αγαπούσα πάντα και πως βάσισα τη ζωή μου στο γάμο μου και την οικογένειά μου», καταλήγει η Veronica.

Πολλοί λένε ότι η τελευταία αυτή φράση είναι απάντηση στις πρόσφατες κατηγορίες του δεξιού Τύπου, ότι είχε μια περιπέτεια με έναν από τους σωματοφύλακές της.

Η 52χρονη Lario δέχτηκε έντονη επίθεση από τα Mέσα Eνημέρωσης που ανήκουν στο σύζυγό της από τότε που ανακοίνωσε πως θέλει να πάρει διαζύγιο, επειδή ο Berlusconi παραβρέθηκε στα γενέθλια της «πέτρας του σκανδάλου», της 18χρονης Noemi Letizia.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της, η ίδια έχει πει πως «δεν μπορεί να μείνει στο πλευρό ενός άντρα που συναναστρέφεται ανήλικες».   

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2009, 11:50