Με το νεκρό σώμα της 30χρονης συντρόφου του «συζούσε» επί περίπου μια εβδομάδα ο Τζόν Κλάουερ στο σπίτι του στην Καλίφόρνια προκαλώντας σοκ στην κοινή γνώμη. Οι αστυνομικές αρχές ανακάλυψαν το πτώμα της γυναίκας την Τρίτη (26.04) το οποίο βρισκόταν σε διαδικασία αποσύνθεσης.

Το σώμα της άτυχης 30χρονης γυναίκας άρχισε να έχει μια έντονη μυρωδιά η οποία φάνηκε περίεργη στους ανυποψίαστους γείτονες. Έτσι, κάλεσαν την αστυνομία η οποία έφτασε στο χώρο το πρωί της Τρίτης (26.04) και ήρθε αντιμέτωπη με ένα αποτρόπαιο εύρημα.
 
Οι ερευνητές δεν έχουν εξακριβώσει πόσο καιρό είχε πεθάνει η γυναίκα λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης του σώματος της αλλά ο ο αναπληρωτής επικεφαλής της αστυνομίας της Σάντα Κρούζ Στιβ Κλαρκ υπολόγισε ότι πρόκειται για πάνω από μια εβδομάδα.
 
«Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία», δήλωσαν αστυνομικές αρχές.
Ο 63χρονος Τζόν Κλάουερ, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε το πτώμα, διατηρούσε δεσμό με τη γυναίκα σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας ενώ όπως αναφέρουν oι γείτονες, οι δυο τους τσακώνονταν πολύ συχνά, ενώ συνήθιζαν να μεθούν.
 
«Και οι δύο είχαν προηγούμενα με την αστυνομία της Σάντα Κρουζ», δήλωσε ο Κλαρκ. Μάλιστα, ο Κλάρκ είχε συλληφθεί στο παρελθόν για κατοχή ναρκωτικών και είχε βρεθεί για ορισμένο χρονικό διάστημα στη φυλακή. Επιπλέον, είχε έρθει αντιμέτωπος και με αδικήματα που σχετίζονται με την υπερκατανάλωση ποτού, το 2002.
 
Η υπόθεση θα διερευνηθεί για να πιστοποιηθεί το αν και υπό ποιές συνθήκες το έγκλημα διαπράχθηκε από τον Κλάρκ.
 
Πηγή:lakewyliepilot,cosmo

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης