Ένα αγοράκι 10 ετών σκοτώθηκε, ενώ ένα άλλο 9 ετών και μία 24χρονη τραυματίστηκε, ύστερα από επίθεση αγριεμένων σκυλιών σε παραλία της Σικελίας.

Το περιστατικό συνέβη σε παραλία περίπου 12 μίλια από την πόλη Ραγκούσα, όταν ο 10χρονος Τζουσέπε Μπράφα δέχτηκε επίθεση από 8 σκυλιά, ενώ έπαιζε σε μια αλάνα. Στην ίδια επίθεση, ένα 9χρονο αγόρι τραυματίστηκε, ευτυχώς όχι σοβαρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αγέλη των σκύλων αργότερα επιτέθηκε σε 24χρονη Γερμανίδα τουρίστρια, η οποία περπατούσε στην παραλία κοντά στη Μαρίνα ντι Μόντιτσα, έξω από την πόλη της Ραγκούσα.

Η 24χρονη μεταφέρθηκε επειγόντως  με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Κατάνια, όπου οι γιατροί είπαν ότι το πρόσωπό της έχει παραμορφωθεί πολύ άσχημα και η κατάστασή της θεωρείται πολύ κρίσιμη, αφού φέρει και πολλαπλά τραύματα σε όλο της το σώμα.

Οι τοπικές Αρχές της περιοχής, που έγιναν οι επιθέσεις, είπαν ότι η 8μελής αγέλη πιθανότατα ανήκει σε έναν κάτοικο, που συντηρεί δεκάδες σκυλιά από διάφορες ράτσες σε απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης και τους παρέχει ελάχιστο φαγητό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης